دومین «قاصدک» برای کودکان منتشر شد

همزمان با آخرین روز برگزاری سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان دومین شماره از نشریه ویژه کودکان این رویداد سینمایی با عنوان «قاصدک» منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان، امروز چهارشنبه ۱۶ مهرماه و همزمان با آخرین روز برگزاری سی‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان دومین شماره از نشریه ویژه کودکان این رویداد سینمایی با عنوان «قاصدک» منتشر شد.

سرمقاله دومین شماره این نشریه را میلاد صویلاوی بازیگر فیلم سینمایی «یدو» نوشته است و در دیگر بخش‌های آن خبرهایی درباره سینماها و سانس‌های نمایش‌‌دهنده فیلم‌های این دوره، برگزاری مراسم بزرگداشت و کارگاه های این رویداد آمده است.

«قاصدک» در این شماره به طور ویژه با متن «هیجان در قلب اصفهان» به داوران نوجوان سی و هفتمین جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان و نگاه آن‌ها به جشنواره پرداخته است.

همچنین چالش‌ها و فرایند داوری بخش بین‌الملل جشنواره در گفت‌وگو با داوران نوجوان بین‌‌المللی از کشوهای انگلستان، بنگلادش، پاکستان و لبنان به گفت‌وگو گذاشته شده است. در بخش‌های دیگر این شماره قاصدک گفت‌وگوهایی با مخاطبین کودک و نوجوان صورت گرفته است که به جذابیت آن افزوده است.

«قاصدک» زیر نظر سید محمدصادق لواسانی مدیر روابط عمومی جشنواره و به سردبیری سمیه علیپور در اصفهان منتشر می‌شود.

سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان در ۳ بخش ملی (فیلم‌های بلند، کوتاه و پویانمایی)، بخش بین‌الملل و بخش ویژه از ۱۲ تا ۱۶ مهر سال جاری با دبیری حامد جعفری در شهر اصفهان در حال برگزاری است.

قاصدک را اینجا بخوانید.