۵۱۰ کودک و نوجوان اصفهانی در آخرین جمعه تیر ماه سال ۹۸ در آزمون کتبی انتخاب داوران کودک و نوجوان سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان شرکت کردند.
به گزارش ستاد اطلاعرسانی سیودومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، حضور پر شور کودکان و نوجوان نصف جهان، تنور گرمای آخرین روزهای تیر ماه را گرم تر کرده بود و بنیاد فرهنگی امام صادق(ع) میزبان کودکان و نوجوانانی بود که آمده بودند استعداد خود را برای داوری یک جشنواره بین المللی محک بزنند.
حضورعروسک های رنگی و پخش موسیقی کودکانه این نوید را می داد که در سی روز باقی مانده به بزرگترین رویداد بین المللی فیلم این روزهای کشور، شهرحال وهوای کودکانه به خود گرفته است.
مدیر اجرایی سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان در حاشیه برگزاری این آزمون، اظهار کرد: انسان سازی یکی از بعد های مهم جشنواره فیلم های کودکان و نوجوانان است، در سالهای گذشته کودکان و نوجوان زیادی که خروجی جشنواره فیلم و کودک و نوجوان بودند وارد فضای حرفه ای کار شده اند.
ایمان حجتی با بیان اینکه جشنواره بین المللی فیلم های کودکان ونوجوانان فرصتی است که کودکان و نوجوانان استعداد های خود را شناسایی کنند، گفت: کودکان و نوجوان با استفاده از این فرصت می توانند، از آموزش های لازم بهره برده و در جشنواره فیلم های کودک و نوجوان با حضور در کنار بزرگان سینما استعداد خود را پرورش داده و وارد فضای حرفه ای شوند.
وی با اشاره به اینکه کودکان امروز تحلیل گر و دارای اطلاعات عمومی بالا هستند، ادامه داد: ۵۱۰ داوطلب در مدرسه سینمایی ثبت نام کردند و با توجه به تفکیک داوران کودک و نوجوان از خبرنگاران نوجوان، امسال شاهد استقبال بیشتری بوده ایم.
در ادامه مدیر مدرسه جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان با اشاره به روند برگزاری آزمون گفت: ۵۱۰ کودک ونوجوان در رده های سنی ۹ تا ۱۴ سال در آزمون کتبی با یکدیگر رقابت می کنند و از بین آنها ۱۵۰ نفر به مصاحبه حضوری دعوت می شوند که در نهایت از بین این افراد ۳۲ نفر برای داوری آثار سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان ونوجوانان انتخاب خواهند داشت.
فرید صلواتی افزود: داوطلبین در این آزمون درک تصویر بالا و روحیه ارزیابی و نظردهی خواهند داشت.
در حاشیه برگزاری این آزمون نایب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: زمانی که جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوان در استان همدان برگزار شد، یکی از مطالبات مردم بازگشت جشنواره به اصفهان بود و خوشبختانه جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان برای اصفهان مصوب شده است و باید از این رویداد بین المللی پاسداری کرد.
علیرضا نصر اصفهانی با بیان اینکه جشنواره بین المللی فیلم های کودکان ونوجوانان در بعد بین المللی شناخته شده نیست، تصریح کرد: جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان نیازمند این است که در قابلیت بین المللی خود را تعریف کند که با توجه به پتانسیل ها و مدیریت اصفهان، توانایی انجام چنین کاری در استان امکان پذیر است.
وی ادامه داد: جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان در شهر اصفهان نهادینه شده و هرساله مخاطبان زیادی در این جشنواره حضور دارند همچنین در بعد کشوری جشنواره شناخته شده است، اما در بعد بین الملل به برنامه ریزی های بیشتری نیاز داریم.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان مشارکت شهروندان به صورت داوطلبانه را قابل تحسین دانست وافزود: در فرایندی داوران کودک و نوجوان جشنواره انتخاب می شوند و این فرصت برای علاقه مندان ایجاد شده است اصفهان به عنوان قطب فیلم کودک معرفی شود. همچنین به دلیل اینکه استان اصفهان به عنوان شهر دوستدار کودک شناخته شده است جشنواره تکیه گاهی خوبی برای دفاع از جایگاه شهر دوستدار کودک است.
کودکان و نوجوانان اصفهانی پشت نیمکت های مدرسه سینمایی جشنواره بین المللی فیلم های کودک و نوجوان، استعداد خود را ارزیابی کردند به گونه ای که ماهور صابریان به عنوان یکی از داوطلبین سطح سوالات را سخت دانست و حدس زد در آزمون قبول نشود، بهار منصوریان نیز با ماهور هم عقیده بود و علاقه داشت بتواند در این آزمون موفق شود.
محمد مسیح آقکوچکیان با اطمینان خود را داور سی و دومین جشنواره بین المللی فلیم های کودکان و نوجوان دانست و از اینکه سوالات نسبت به سال های گذشته آسان تر بود ابراز خوشحالی کرد.