دبیر جشنواره کودک آنلاین با بیان اینکه «وب سری» یکی از مظاهر به روز بودن و همگام شدن با اتفاقات جهانی است و کودکان به این حوزه علاقه دارند، گفت: این روزها جامعه ما تحت تأثیر فرهنگ غیر ایرانی است، پس ما باید با قدم گذاشتن در راه تحولات جهانی و ارائه کارهای متنوع در حوزه وبسری، ترسیمگر فرهنگ ایرانی-اسلامی باشیم.
سیدجمال هادیان روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا درباره اهمیت بخش «وبسری» در سیدومین جشنواره بینالمللی کودکان و نوجوانان، اظهار داشت: کودکان به «وب سری» علاقه زیادی دارند بنابراین باید در این حوزه ورود کرد و استعدادها را شناسایی و به ایدههای مختلف احترام گذاشت.
وی افزود: جشنواره بینالمللی کودکان و نوجوانان در حوزه «وبسری» چون بستری است که بذر در آن پرورش مییابد و آب و خاک و غذا برایش فراهم میشود تا در نهایت، محصول که «وب سری» است، دیده شود.
هادیان در خصوص قابلیت سرمایهگذاری اقتصادی در این حوزه گفت: همه دنیا به این بخش، نگاه اقتصادی دارند و ما نیز میتوانیم داشته باشیم، فکر میکنم که برای ایجاد کسب و کار در این حوزه نیازمند افراد کاربلد و حرفهای هستیم.
دبیر جشنواره کودک آنلاین در خصوص آینده این حوزه گفت: در مورد کارهایی که به فضای مجازی مربوط میشود، نمیتوان با اطمینان حرف زد، چون سرعت انقلاب در حوزه تکنولوژی زیاد است و این امکان وجود دارد که نسخه جدیدی بیاید و نسل وبسریها را به انقراض بکشاند. البته این امکان هم وجود دارد که وبسری ها به روز شده و به تکامل یافتهترین حالت خود برسند.
وی درباره چگونگی جذب مخاطبان به حوزه «وب سری» گفت: اول باید سلیقه مخاطب را شناخت و بر مبنای سلیقه او کار کرد و نباید به این شکل باشد که هرکس با توجه به علاقه شخصی خودش دست به ساخت وب سری بزند. ضمن آنکه در هنگام ساخت وبسری، فرم و محتوا هر دو اهمیت دارند و نباید یکی فارغ از دیگری باشد.
رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ادامه داد: من فکر میکنم که ما از ادبیات و بستر داستانی قوی برخورداریم و در محتوا دچار مشکل نخواهیم شد، برای فرم هم باید همگام با دنیا پیش برویم.
هادیان خاطرنشان کرد: جشنواره کودک، بسیار تأثیرگذار است و بسیاری از فیلمهای این حوزه به دلیل وجود جشنواره، ساخته میشوند، وقتی هم که بخشهای جدیدی چون «وب سری» به آن اضافه میشود، پربارتر شده و تأثیرگذاری به مراتب بیشتری دارد.